НКП отново "атакува" Наско Сираков и ръководството на Левски


НКП отново "атакува" Наско Сираков и ръководството на Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4214 0

Националният клуб на привържениците на Левски излезе със съобщение, с което изразява недоволството си към Наско Сираков и "синята" управа, след като от клуба обявиха цените на абонаментните карти.

В съобщението цените на картите са определени като "неприятна изненада" за феновете. Също така се споменава, че този път клубът не се е консултирал с почитателите за цените на въпросните карти, които варират от 192 до 1500 лв.

Цялото съобщение на НКП:

"Ръководството на ПФК Левски АД, начело с мажоритарния собственик, поднесоха поредната неприятна изненада за привържениците на клуба с неоправдано и необосновано вдигане на цените на абонаментните карти за новия сезон. То надхвърля 30%, както и границата на добрия вкус, без с нищо да носи по-добра услуга или преживяване. От мизерните условия по трибуните до футбола на терена.

В тази връзка подчертаваме, че за първи път организации на привържениците не са консултирани за цените на билетите и абонаментните карти, каквато традиция съществуваше в ПФК Левски АД. Това за нас означава само едно. Феновете са третирани като безгласни букви, които по традиция трябва да покриват щетите от лошото управление, продължаващо и до днес вече години наред.

Изразяваме и своето недоумение дали въпросното повишение не е свързано с договора за управление, според който 10% от цените на билетите отиват при фирмата спонсор-управляващ. Дали цените на абонаментни карти не стимулират именно по-голямо потребление на билети и печалбарство на гърба на привържениците?

И тъй като хората, борещите се за това футболът да бъде за привържениците, бяха отстранени и принудени да напуснат, Националният клуб на привържениците на Левски заявява, че няма да остане безучастен към продължаващата гавра с левскарите.

Ще изразим ясно и недвусмислено своята позиция през предстоящия сезон и призоваваме всички левскари да не бъдат безучастни към случващото се", гласи комюникето.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички