НКП обясни за голямата среща в Левски и напомни на Сираков и Мило Борисов


НКП обясни за голямата среща в Левски и напомни на Сираков и Мило Борисов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1665 0

От Националния клуб на привържениците на Левски напомниха за предстоящата среща в събота 1-ви април. На нея присъствие са потвърдили старши треньорът Станимир Стоилов, изпълнителният директор Ивайло Ивков и председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров.

От НКП припомниха на мажоритарния собственик Наско Сираков и на Мило Борисов, че поканите за тях все още важат. Бе посочено, че на срещата ще присъстват и "немалко настоящи акционери". Ето всичко, което написаха във Facebook, без редакторска намеса:

"Здравейте, Левскари!

Както знаете, срещата с отговорните фактори в управлението на ПФК Левски в събота, ще се състои от 12:00 ч. на стадион „Георги Аспарухов“ в Сектор А!

Тя ще бъде закрита за медии, няма да се заснема и няма да се излъчва. Поканени са всички организирани и неорганизирани левскари, както и ръководството на ПФК Левски.

До момента имаме потвърждение от Старши треньора – Станимир Стоилов, Изпълнителния директор – Ивайло Ивков, както и от председателя на Управителния съвет – Даниел Боримиров.

Поканата ни към мажоритарния акционер – Наско Сираков и собственика на компанията управляваща Клуба – Мило Борисов, е отворена. Надяваме се все пак да уважат събитието, на което ще присъстват и немалко настоящи акционери, от които се очаква да станат част от кампанията „Акции23“.

Само Левски!" - написаха "сините".

Срещата ще се състои на стадион "Георги Аспарухов". Ден по-рано там Левски посрещна Ботев Враца (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички