НКП и "Синя България" призоваха за пълен стадион срещу Хасково


НКП и "Синя България" призоваха за пълен стадион срещу Хасково

1402 0

В събота футболния "Левски" ще запише първия си официален двубой за 2015 година, като на "Герена" приема Хасково в мач за Купата на България.

Тръст "Синя България" и НКП излязоха с обща позиция, като призоваха феновете на отбора да напълнят стадиона, за да дадат свежа финансова инжекция на тима.

Ето и позицията на двете организации:

Тръст „Синя България” и НКП се обръщат към привържениците на Левски с покана и молба да дойдат на мача с Хасково за купата на България в събота на стадиона!

Заедно можем да поставим едно ново начало за любимия ни клуб, след като сме изправени пред уникалната възможност той отново да стане собственост на всички нас.

Освен от нас като привърженици, които го подкрепят навсякъде, Левски вече има нужда от това да бъдем и негови добри стопани. Всеки лев от билети е жизненоважен в момента, а освен това ще можем да изпитаме насладата да бъдем заедно част от неговото възраждане, което вече започна!

Националният клуб на привърженици на Левски пък е приготвил специална изненада, която ще направи връзката между привърженици и отбор още по-здрава, а присъствието на мачовете на тима много по-голямо удоволствие.

Само Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички