Красимир Иванов: Гарантирам, че Левски няма да последва съдбата на ЦСКА


Красимир Иванов: Гарантирам, че Левски няма да последва съдбата на ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на Левски

1853 0

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов заяви, че клубът няма да последва съдбата на ЦСКА и е наясно с всички дългове и задължения на клуба. По негови думи се работи активно, за да се платят всички дължими суми. Иванов допълни, че Виваком остава спонсор на "сините", въпреки новата сделка с efbet.

"Няма драматична промяна във финансовото ни състояние. Видях новината, която циркулира в медиите за задълженията ни към НАП, но за мен това не е изненада. Няма нищо ново, за което да не знам. Имаме споразумение с НАП, по което работим и изпълняваме. Точни суми не мога да коментирам. Не мога да ви кажа и в конкретни цифри какви са задълженията на Левски към момента. Иначе договорът, който подписахме днес с efbet, е важен за нас от финансова гледна точка. При нас няма неизплатени заплати", посочи той.

ДЪЛГ КЪМ ЧЕРНО МОРЕ КЛАТИ ЛИЦЕНЗА НА ЛЕВСКИ ЗА ЕВРОПА

"Информацията, която беше изнесена, че Левски трябва да бъде обявен в несъстоятелност, се появява месец по-късно. Сумата в тази новина беше спестена съвсем целенасочено, защото тя изобщо не е голяма и сме направили едно солидно плащане. Темата изобщо не ме притеснява. Ние сме единственият клуб, който честно и открито заявява какво е финансовото му състояние. Точно за това постоянно се говори за нашите финанси. Например загубата на ЦСКА за последната година е по-голяма от тази на Левски за последните три години. Мога да дам гаранция на нашите фенове, че няма да последваме съдбата на ЦСКА", обеща силният човек на "Герена".

Относно зимната подготовка на "сините" Иванов добави: "Отборът се събира на осми януари в София, а на десети заминава за Кипър. Там ще остане цял месец и се прибира на девети февруари. Ще бъдат изиграни шест контроли там. Надявам се до края на зимата да знаем дали някои футболисти с изтичащи договори имат намерение да ги подновят. Яблонски и Цветкович имат вече отправени предложения".

Иванов жегна и треньора на ЦСКА Нестор Ел Маестро, който честичко се заяжда със "сините". Вижте какво му каза тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички