Няма да го бъде... офанзивен футболист на Левски пропуска и двете битки срещу Лудогорец?


Няма да го бъде... офанзивен футболист на Левски пропуска и двете битки срещу Лудогорец?
Снимка: Levski.bg

2104 0

На 19 ноември Левски прекъсна негативната си серия, побеждавайки Вихрен Сандански с 4:1 на 1/16-финалите в турнира за Купата на България.

По този начин тимът на Станимир Стоилов си осигури още един сблъсък с Лудогорец до края на 2022 година - на 1 декември "сините" гостуват на "Хювефарма арена" в отложен мач от 6-ия кръг на Първа лига, а на 4 декември, отново в Разград, е двубоят от осминафиналите за Купата.

"Мач Телеграф" обаче съобщава, че Стоилов няма да може да разчита на Илиян Стефанов и за двете битки срещу "орлите"!

Според изданието, възстановяването на 24-годишния офанзивен футболист върви по-бавно от очакваното. На "Герена" са се надявали той да е готов за игра поне за втория мач срещу Лудогорец, но това явно няма да се случи, освен ако не стане някакво чудо. Допълва се още, че Стефанов тренира по индивидуална програма, а целта пред него е да бъде на 100% здрав за началото на зимната подготовка.

От друга страна пък се твърди, че централният защитник Хосе Кордоба ще премине специални прегледи, когато се завърне в България, след като получи сърдечни проблеми по време на мач на Панама срещу Венецуела на 15 ноември. Вероятно клубът ще иска да се увери, че всичко с него е наред и няма причина да не бъде използван в двете срещи с Лудогорец.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички