Нито за миг Наско Сираков не е съжалявал, че е взел Левски: Още не е спасен, както ми се иска


Нито за миг Наско Сираков не е съжалявал, че е взел Левски: Още не е спасен, както ми се иска
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1595 0

Наско Сираков и Илиана Раева дадох съвместно интервю, в което говориха както за съвместния си живот, така и за Левски. Мажоритарният собственик на столичани бе категоричен, че в нито един момент не е имал съмнение дали да вземе акциите и никога не е съжалявал. Той се пошегува, че преди 4 години е изглеждал доста по-млад - точно преди да вземе "сините".

"Ако пуснеш една снимка отпреди четири години, можеш да разбереш какво ми коства. Костваше безсънни нощи"

Съжалява ли, че е взел акциите на Левски?

"Не ми е минавало изобщо през главата тази мисъл (б.ред. дали съжалява). Левски е в много добро състояние, но още не е спасен, както на мен ми се иска. Имаме някои много по-дребни задължения, които трябва и ще оправим. Стъпваме на една здравна основа, след плащането на главницата Левски за може би повече от 15 години не се е случвало да няма лихвеноносни задължения към НАП.

За една година изплатихме 6,4 млн. главница и над 4 млн. текущи. Струва си, разбира се, няма нещо, което да съм направил и да не си е заслужавало щом е за Левски. Аз дължа почти всичко в живота ми на Левски и бе дошъл моментът аз да направя всичко възможно и да дам всичко от себе си да се върне там, където му е мястото. Излекуван.

Да ти кажа, никой не може да разбере дали ме е обидил или засегнал. Спрял съм да плащам данък обществено мнение. Много са малко хората, които могат да ме обидят, трябва да са на моето ниво. Не само спортно, но и мислено. А, когато пък става въпрос за Левски, никой не може да ме обиди", заяви Сираков.

"В нито една секунда не съм се съмнявала, че ако Наско поеме отговорността да спаси Левски от онова кошмарно, безнадеджно състояние, че ще успее. Обаждаха му се хора отвсякъде, казваха му, че е луд, че няма шанс да спаси Левски. Това беше един кошмар наистина. Спомням си неговата сила в очите, че той ще направи и невъзможното, за да спаси Левски.От първата секунда го подкрепям и наистина всички, които ме познават, знаят, че 100% вярвам, че той ще успее", допълни Раева. 

"Наско умее и двамата го носим, много бързо да излезе от тежка ситуация, в която се намира или предателство. Тези 4 години възвърнаха в него тази негова непоколебимост в тежки моменти. Аз съм се възхищавала как го постига това. Толкова е прагматичен, с хладен разум. Проблемите в Левски имах чувството, че на стан ще го разчекнат, но няма да го променят".

Краят със Станимир Стоилов

Не бе пропусната и темата със Станимир Стоилов, като не пожела да отговори дали все още са приятели двамата. "Първо не е правилно, Левски има треньор, от който сме доволни и щастливи. Не го приемам особено когато става за това, защото за някои темата е чувствителна, за други дразнеща. За мен случаят е приключен и единственото, което ме вълнува е Левски да се подобри. Да се направи добра селекция и да бъдем значително по-добри", допълвайки, че по никакъв начин лицензът не е застрашен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички