Слънце на хоризонта: Левски вади солиден трансферен бюджет през лятото!


Слънце на хоризонта: Левски вади солиден трансферен бюджет през лятото!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1457 0

Финансовата ситуация за Левски започна да се подобрява, което логично влияе положително и на трансферния бюджет. Според информация на вестник "Тема спорт", "сините" ще разполагат с около милион лева за нови попълнения през лятото, но с изричната уговорка, че клубът се класира за Европа. Това би била рекордна сума за Левски, които не са имали подобен бюджет от началото на сезон 2019/2020 насам.

Трима могат да бъдат продадени срещу общо 5 милиона евро!

Това е отделената цифра без да броим евентуални продажби на играчи, които със сигурност ще я увеличат. За сега с най-голям шанс да напуснат "Герена" са Хосе Кордоба, Рикардиньо и Джавад Ел-Джемили. "Сините" могат да приберат общо около 5 млн евро от тримата, стига да ги продадат на оптимална цена.

Още: Николай Костов обеща: Левски ще изглежда съвсем различно през следващия сезон! (ВИДЕО)

Хосе Кордоба от Левски

Очаква се Левски да получи най-много пари за първия - около 3 млн евро, като силно заинтересован отново е руският Сочи, който преди почти година и половина бе близо до това да си осигури услугите на панамеца. За Рикардиньо и Ел-Джемили очакваните суми са около милион евро. 

Дори и да не се класират за Европа обаче бюджетът за нови попълнения пак няма да бъде никак малък за родните стандарти, но най-вероятно ще бъде свит с поне 1/3. Мажоритарният собственик Наско Сираков вече обяви, че "сините" ще привлекат поне 5 нови играчи през лятото, а вече се появиха слухове за оферта към Педриньо от ЦСКА 1948.

Още: Николай Костов разкри какво е състоянието на ключов играч и кой ще пази срещу Берое (ВИДЕО)

Рожден ден в Левски - футболистът със само 1 гол (и то какъв) навърши 27 години

На "Герена" пристигна оферта за 3 милиона евро, Левски чака края на Копа Америка и после продава Хосе Кордоба?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички