Нину дал ултиматум на "Левски": Пари до 2 седмици или си тръгвам!


Нину дал ултиматум на "Левски": Пари до 2 седмици или си тръгвам!

1531 0

Голяма мизерия изживява едно от новите попълнения на "Левски" от зимата - румънският защитник Емил Нину. Играчът, който дойде през януари на "Герена", още не е получил стотинка от клуба. Заплати в отбора не са давани вече 2 месеца, твърди "Всеки ден".

28-годишният футболист не бил взимал пари над половин година, тъй като в предишния му отбор Клуж царяла още по-голяма мизерия. Нину се оплакал на свои близки, че вече кара на банички. Той проклинал деня, в който решил да подпише с "Левски".

По договор Нину е трябвало да вземе известна сума на ръка извън определената заплата. Казали му обаче да почака. И така вече два месеца, в които не само той, но и никой друг, не е взел пукната стотинка. Докато обаче другите имали скътани пари за черни дни, Емил Нину останал без стотинка. Той често звъни до Румъния и се оплаква.

"Съчувстваме му, но какво да направим?", заявил футболист на "сините", пожелал анонимност.

Румънецът бил съвсем отчаян и е заявил, че ако до две седмици не му платят поне една заплата, ще си замине за Букурещ. С подобни намерения били и други от чужденците, твърди изданието.

В "Левски" твърдят, че такава мизерия не е имало дори по времето на гладните години в края на мандата на Томас Лафчис. Източник от клуба разкрил, че в момента никой няма представа откъде и как ще бъдат извадени парите, нужни за лиценза в Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички