700 000 и Локо (Пд) са между "Левски" и лиценза


700 000 и Локо (Пд) са между "Левски" и лиценза
Снимка: Официален сайт на "Левски"

1355 0

Около 700 000 лева е сумата, която "Левски" трябва да плати до 31 март, за да получи лелеяният лиценз. От "Герена" разкриха още след УС, че сумата е близо 800 000 лв., но след последното раздвижване в кампанията "Левски е твой" "сините" са погасили още малко от дължимото, пише "Меридиан мач".

Както е известно, собственикът Тодор Батков бе обявил сума от порядъка на 1,2 до 1,5 млн. лв. Всичко това показва, че на "Герена" са се справили с около половината от сумата. Надеждата идва от факта, че до края на месеца не е задължително да бъде платено всичко, а някои от дълговете могат да бъдат разсрочени.

Един от големите проблеми пред лиценза продължава да бъде дългът за Аймен Белаид, който дойде на "Герена" през миналата зима. "Сините" все още не са се издължили на Локо (Пд), а предвид тежката ситуация на "Лаута" там шефовете са непреклонни, че искат да получат дължимото веднага.

В същото време всички налични сили в клуба са впрегнати в помощ на кампанията с набиране на средства. Първата спирка от турнето "Левски е твой" ще бъде в Кюстендил в понеделник. Специални гости, които ще навиват феновете да помогнат финансово на клуба, ще бъдат Константин Баждеков и Даниел Боримиров.

Втората среща ще бъде в Сандански в сряда, като на нея ще бъде командирована голяма част от тежката управленска артилерия, в състав Иво Тонев и Георги Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички