Николай Митов лично е разузнал Хайдук


Николай Митов лично е разузнал Хайдук
Снимка: БГНЕС

791 0

Треньорът на Левски Николай Митов показа, че иска да е максимално запознат лично с възможностите на съперника в Лига Европа Хайдук, вместо да разчита само на анализ на видеозапис и доклади от скаутското звено.

Веднага след елиминирането на Сутиеска след 0:0 в реванша в Черна гора, Митов и помощникът му Асен Букарев са заминали за Словения, за да наблюдават последната контрола на Хайдук – 2:0 над местния Кръшко, пише "24 часа". Митов доби преки впечатления от опонента за втория предварителен кръг на Лига Европа, които да предаде на играчите при подготовката за двубоя в Дугополе.

Първият двубой е в четвъртък, 13 юли. Реваншът е седмица по-късно в София.

Под ръководството на Николай Митов вече се готвят и новопривлечените Нелуц Рошу и Жорди Гомес. Румънецът и испанецът са картотекирани и имат право да играят срещу Хайдук. Антонио Вутов, който претърпя инцидент в хотелската стая в Черна гора и пропусна реванша срещу Сутиеска, ще пътува за Хърватия. Стъклото на душ кабината се свлече върху краката на Вутов и той бе шит в болница, но последните прегледи показват, че ще е в състояние за игра до четвъртък.

"Готови сме за Левски“, написаха на официалния сайт на Хайдук след завръщането на тима от подготвителния лагер в Словения. От понеделник хърватите се готвят за сблъсъка с Левски в предградието на Сплит Дугополе.

"Левски нагласи всичко за битките си с Хайдук – докато българите отмарят между двата мача от Лига Европа, Хайдук ще има тежко гостуване на Локомотив в Загреб“, написаха в Хърватия. Материалът е по повод отложеното дерби между Левски и Лудогорец на старта на българската Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички