Ето къде ще гледаме евробитките на Левски и Ботев


Ето къде ще гледаме евробитките на Левски и Ботев
Снимка: БГНЕС

6456 0

Правата за двубоя от втория квалификационен кръг на Лига Европа между Хайдук и Левски са откупени от Диема спорт, съобщава "Тема Спорт“.

Мачът в Хърватска е в четвъртък от 21:30 часа. Реваншът е седмица по-късно на "Герена“. Мачът в София трябва да започне в 20:00. Той също ще бъде предаван от тази медия.

Двубоят на "Герена“ обаче ще се играе на празни трибуни. Причината е, че Левски е наказан заради изцепки на "сините" фенове преди година в реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу Марибор (1:1).

Мачовете на Ботев от втория квалификационен кръг на Лига Европа също ще бъдат излъчени от Диема спорт. Телевизията вече е предвидила срещите в своя график.

Пловдивчани гостуват на Бейтар Йерусалим в Петах Тиква на 13 юли, а ответният двубой ще е в Бургас на 20 юли.

"Диема спорт" показа и дуелите с Партизани Тирана в Албания и на стадион "Лазур“.

Първата среща на Ботев срещу Бейтар е предвидена за този четвъртък (13 юли), като в сайта на УЕФА е посочен начален час 19:45. Според информация на "Тема Спорт“ обаче той ще бъде променен, а това ще бъде утвърдено днес. Двубоят в Израел ще стартира в 21:00 часа, като решението е било взето от УЕФА, а не е по искане на някой от клубовете.

Днес ще стане ясна и съдийската бригада за мача. Ботев няма да организира екскурзия за феновете до Петах Тиква, но вероятно ще пусне в продажба определен брой билети за срещата.

Реваншът с Бейтар на 20 юли (четвъртък) би трябвало да остане без промяна и да стартира в 20:30 часа.

Стадион „Лазур“ отново ще приеме домакинството на Ботев. Пловдивчани са вкарали поне един гол във всеки един от 23-те си мача в евротурнирите (КЕШ, КНК, УЕФА/ЛЕ), в които са посрещали своите съперници.

Ботев се готви за Бейтар всеки ден от 18:00 часа, като преди вчерашната тренировка играчите гледаха на видео двубои на израелците. Тимът от Йерусалим отстрани в първия кръг на Лига Европа унгарския Вашаш след 4:3 у дома и 3:0 в Будапеща.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички