Николай Михайлов преди ПАОК: Не ни е писано да бъде лесно, Левски трябва да стисне зъби


Николай Михайлов преди ПАОК: Не ни е писано да бъде лесно, Левски трябва да стисне зъби
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1635 0

Капитанът на Левски Николай Михайлов говори пред медиите преди двубоя на "сините" срещу ПАОК от квалификациите за Лигата на конференциите.

"Подготвяме се от доста време. Имам няколко проблеми с контузени. Изтеглихме възможно най-тежкия съперник. След като са играли 1/4-финал през изминалия сезон в същия турнир, това говори достатъчно. Не е писано да бъде лесно. Трябва да излезем пред нашата публика, да изиграем добър мач и дай Боже да ги зарадваме с добър резултат. В крайна сметка имаме и реванш следващата седмица в Солун.

Аз винаги съм обичал да играя такива мачове. Доста играчи има, които ще им бъде дебют в Европа. Мисля, че са подготвени момчетата. Всеки трябва да играе на максималните си възможности. Да бъдем безупречни както в атака, така и в защита", сподели вратарят.

"При други обстоятелства бяхме направили добра селекция изпаднахме в ненужна еуфория и всички станахме свидетели. За два мача ни отбелязаха седем гола и много бързо се срещнахме с реалността на средноевропейско ниво. Сега всички сме здраво стъпили на земята. От нова година насам отборът се прероди на всички нива. Работим много с г-н Стоилов. Всеки развива качествата си. Направихме прилична подготовка. Ако искаме да направим нещо срещу ПАОК, трябва да бъдем безупречни в атака и защита", каза Михайлов връщайки се към двубоите с АЕК Ларнака.

"Всеки един футболист трябва да мечтае да играе пред пълни трибуни. Аз съм играл в Европа пред 70-80-90 хиляди души. Преди време беше излязло, че отборът се притеснява да играе пред нашите феновете, това е пълна измислица. Ако има футболисти, които не могат да играят под напрежение, не са за Левски. Като капитан на отбора съм щастлив, че феновете показват тази всеотдайна любов.

Сега на тренировката ще видим кой ще успее да стисне зъби и кой не. Който и да отпадне, няма да бъде приятно. Трябва да извлечем максимума утре. В крайна сметка ако за тези мачове не успееш да стиснеш зъби, за кои. Трява много бързо да влезем във втората реалност, за да се представим подобаващо. За балкански отбор са много дисциплинирани. Много са агресивни. Ще се надиграваме с качествен отбор", добави Михайлов.

Междувременно Левски поиска отлагане на мача със Славия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички