Фенове на Ботев и АПОЕЛ стигнаха до масов бой в София, има ранени и арестувани


Фенове на Ботев и АПОЕЛ стигнаха до масов бой в София, има ранени и арестувани
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

3186 0

Привърженици на кипърския АПОЕЛ Никозия и фенове на Ботев Пловдив се сблъскаха в района на "Орлов мост" преди началото на двубоя между двата тима в Лигата на конференциите.

Фенове на кипърския гранд, пристигнали в София за мача, влязоха в конфронтация със запалянковци на Ботев. Полицията обаче бързо предотврати ескалация на напрежението, информира bTV.

При сблъсъците са пострадали и полицаи, които са получили медицинска помощ на терен, а след това са откарани и с линейка до болница.

Съобщава се и за арестувани привърженици, като поне четирима запалянковци на АПОЕЛ са били закопчани с белезници. Около 20 фенове на Ботев пък стоят под полицейски конвой на "Орлов мост".

В същото време над 200 фенове на "Апоел" са изолирани от мястото на инцидента и под контрола на органите на реда стоят пред заведението до езерото Ариана, допълва още bTV.

Двубоят между Ботев Пловдив и АПОЕЛ ще се състои на националния стадион "Васил Левски", като е с начален час 20:00 и ще можете да го проследите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички