"Стилът им е такъв" - треньорът на ПАОК обясни защо Левски е труден за побеждаване


"Стилът им е такъв" - треньорът на ПАОК обясни защо Левски е труден за побеждаване
Снимка: Levski.bg

19664 0

Старши треньорът на ПАОК Разван Луческу даде пресконференция преди утрешния (21 юли) сблъсък с Левски от втория кръг на квалификациите за турнира Лига на конференциите. Мачът на стадион "Георги Аспарухов" ще започне в 20:00 часа!

"Разтревожен съм толкова, колкото трябва да бъде треньор преди официален мач. Не мога да кажа какво ще е бъдещето ни или как ще се развие мачът утре, защото не знам. Доволен съм от това, което видях по време на подготовката и контролите в Нидерландия, както и това, което показваме на тренировките тук. Изглеждаме добре, което е отлично. Това ми дава поводи за оптимизъм", започна 53-годишният румънец.

"Ще играем мач за мач и ще растем като отбор, защото сме още в началото. Трябва да изкараме най-доброто от всеки. Новите футболисти внесоха свеж въздух в отбора. За всеки е удоволствие да тренира, да печели мачовете в тренировките и да прави правилно упражненията по време на заниманията".

По отношение на самия двубой с Левски, Луческу изтъкна, че за "сините" напрежението е по-ниско, тъй като при тях няма "тежест от задължително класиране": "Очаквам труден мач срещу Левски. Нито един мач не е лесен в днешно време. Левски е труден отбор за побеждаване, стилът им е такъв. Това е отбор, които играе много с топката, бори се за всяка втора топка. Разполага с много бързи и добри футболисти в атака. Смятам, че в Левски липсва тежест от задължително класиране напред. За тях ще е мотивиращо да срещнат отбор, играл на четвъртфинал в турнира през миналия сезон. За всеки футболист на Левски това ще е възможност да се докаже".

"Ние анализирахме съперника си. Аз обаче съм уверен в моя отбор, от това, което видях в контролите и тренировките. Ние знаем какво искаме".

Вижте още: Рефер №1 на България ще свири дербито между Славия и Левски от 3-ия кръг на Първа лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички