Николай Михайлов: Напролет Левски ще е съвсем друг


Николай Михайлов: Напролет Левски ще е съвсем друг
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2935 0

Вратарят на Левски Николай Михайлов коментира ситуацията в клуба в предаването "Арена Спорт" по БНТ. Той заяви, че спадът е започнал от преди неговото завръщане на "Герена".

"То е много тъжно, това нещо започва преди моето идване в Левски, преди 4 години при г-н Русев. Това започва много преди мене, тази линия надолу горе/долу започва след моето тръгване от Левски. Аз съм бил винаги в чужбина и съм гледал колко футболисти, треньори, президенти минаха и няма да се оправи от днес за утре.

Важното, е че от тези хора са тука, има много сини сърца в съблекалнята. Феновете са сплотени и знаят че няма да е все така. Аз съм убеден, че напролет Левски ще изглежда по съвсем друг начин и до края ще се борим на всички фронтове."

Михайлов не пропусна да коментира и работата на националния селекционер Ясен Петров.

"Трябва да се направи един лек преход, много малко българи играят в чужбина, оттам е нормално класата да не е тази, на европейски и световни квалификации разликата е много голяма чисто като класа. Нито е виновен треньорът, нито ръководителите, такъв е моментът, вижда се че се работи по възходяща линия", добави стражът.

Ето и какво каза Станимир Стоилов за проблемите в Левски преди няколко дни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички