Никой не иска звездите на Левски


Никой не иска звездите на Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

2230 0

Левски удря на камък в една от насоките, от които очакваше да се спаси финансово. Става дума за изходящите трансфери. "Сините" не са получили нито една оферта за най-конвертируемите си играчи, която да си заслужава, твърди "Мач Телеграф". В този списък влизат Станислав Иванов, Найджъл Робърта, Паулиньо и Стайн Спиерингс.

На "Герена" очакваха в началото на септември да вкарат в касата си свежи средства от поне няколко продажби, но на този етап нещата са в застой. Така основното приходно перо за Левски може да се окаже кампанията с членските карти.

Иванов бе спряган за Португалия, но на този етап няма сериозна оферта нито от Спортинг, нито от Файрензе. Спиерингс по-скоро няма да премине в Твенте, въпреки появилата се възможност. "Той има договор за 3 години и ни искат сериозни пари, които не можем да си позволим", обявиха от бившия тим на Николай Михайлов.

Към Робърта и Паулиньо също липсва сериозен интерес. "Сините“ са потърсили помощ от почти всички родни мениджъри, но те са били категорични, че трудно може да им помогнат заради стагнацията на пазара в момента. А ситуацията със звездата Холмар Ейолфсон е доста заплетена, вижте повече тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички