Собственикът на Локомотив (София): Издигнах Михайлов, защото управлява добре, изненадах се, че съм в Изпълкома


Собственикът на Локомотив (София): Издигнах Михайлов, защото управлява добре, изненадах се, че съм в Изпълкома
Снимка: Emona Tsoncheva / / LAP.bg

3115 0

Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев даде интервю за Българското национално радио. В него той обясни избора си да издигне кандидатурата на Борислав Михайлов за президент на БФС и призна, че е останал изненадан, че е попаднал в новия Изпълком, тъй като преди това с никого не бил разговарял за тази възможност.

"Смятам, че Борислав Михайлов е много добър управленец - това е причината да го издигнем. Наистина, нашите фенове като цяло не бяха съгласни, но ние като ръководство сме хората, които трябва да решаваме. За мен избирането ми в Изпълкома беше изненада. Никога преди това с никого не съм разговарял за тази възможност. Благодаря на хората, които ме посочиха и избраха. Що се отнася до това какви идеи имам за работа, нека първо да се съберем, да видя какви функции ще ми възложат и тогава ще видим" - започна той пред БНР.

"Аз съм единият от тези представители на клубовете, които са в Изпълкома. Що се отнася до мен, аз проблеми никога не съм създавал и ако пожелаят, мога веднага да се оттегля. Другият е Кирил Домусчиев. Вижте каква база е направена в Разград, какви постижения има Лудогорец. Според мен този човек може само да бъде полезен с присъствието си в БФС.

Приветствам стъпката, която е направил Боби Михайлов във връзка публиката по стадионите, защото не може с ПСР-и да може да се влиза, макар и в ограничен капацитет в кафенета, в театри, ние във футбола сме ощетени. Разговаряхме с Наско Сираков и той е на това мнение" - допълни още той.

Оказва се, че БФС е наложил много пъти глоби за обиди към себе си, от което е събрал над 40 хиляди лева!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички