Николай Костов ще прави интересна рокада преди сблъсъка Левски - Етър


Николай Костов ще прави интересна рокада преди сблъсъка Левски - Етър
Снимка: БГНЕС

4223 0

Наставникът на Левски - Николай Костов, планира да направи рокада в своя състав за предстоящия домакински мач на "Герена" срещу Етър от десетия кръг на Първа лига, твърди "Тема Спорт".

Промяна на дясното крило?

60-годишният треньор е принуден да се лиши от услугите на един от играчите си с паспорт извън ЕС за всеки мач от шампионата. "Сините" разполагат с шестима, а в групата за двубоите имат право да са петима. На "Герена" това са Хосе Кордоба и бразилците Роналдо, Рикардиньо, Дарлан, Цунами и Уелтън.

Очаква се участие срещу Етър да не вземе Роналдо, тъй като на другите позиции наставникът няма голям избор на заместници. На дясното крило срещу Етър може да видим Марин Петков, който вече е напълно възстановен от получената травма. Опция е и Джавад ел Джемили, но Костов залага на него в средата на терена.

До момента единствено Уелтън не е излизал от сметките на Костов, докато другите по една или друга причина не са били сред избраниците за даден двубой през кампанията. 26-годишният нападател е сред ключовите футболисти на "сините" и трудно може да бъде заменен.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шампион с Левски похвали Костов и разкритикува Станимир Стоилов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички