Николай Костов се разделя с Левски - напуска сам или го махат?


Николай Костов се разделя с Левски - напуска сам или го махат?
Снимка: БГНЕС

6997 0

Мълвата на "Герена" днес гласи, че Левски ще се раздели с треньора Николай Костов в скоро време. Възможно е това да се случи още тази събота - 2-ри декември, когато тимът играе с Локомотив (Пловдив) в първенството.

"Сините" са в серия от пет мача без победа в Първа лига. При нов неуспех и очакваните викове "Оставка" от феновете не е изключено треньорът сам да напусне.

Наред с това той не чувствал пълното доверие на играчите в съблекалнята. На няколко пъти те са пренебрегнали негови указания по време на последните мачове, твърди вестник "България Днес".

Ако все пак не си тръгне сам след двубоя със "смърфовете", треньорът може да бъде уволнен при провал за Купата на България. Ако отборът отпадне от Хебър на осминафиналите, Костов ще се раздели с поста си, пише изданието.

Въпреки че собственикът Наско Сираков го подкрепя, той може да го освободи, за да свали напрежението около отбора. Другият вариант е раздяла с няколко играчи, които тровели атмосферата в съблекалнята в последно време.

"Сините" изостават сериозно в първенството и купата остава шансът им за трофей. Левски гостува на Хебър на 7 декември. А според по-ранен слух, ръководството на Левски се намесва в работата на Костов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички