Станислав Генчев след загубата от Левски: Сами сме си виновни заради тези глупави грешки


Станислав Генчев след загубата от Левски: Сами сме си виновни заради тези глупави грешки
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

2329 0

Наставникът на Ботев Пловдив - Станислав Генчев, коментира загубата на своя тим от Левски с 0:2 в мач от втория кръг на Първа лига. Специалистът посочи защо "канарчетата" са загубили и бе категоричен, че няма да разчита на Антоан Барон през сезона.

Защо Ботев загуби?

"Защото подарихме три гола на Левски, фрапираща бе дузпата. Имаше фал на центъра за нас и вместо да играем напред се изненадахме и от центрирането допуснахме дузпа срещу нас. Опитахме всичко възможно да изравним и в точно такъв момент допуснахме втори гол. Стигна се до 2:1, но още имаме неопитност и недобър синхрон в линиите. Сами сме си виновни заради тези глупави грешки, които не трябва да допускаме".

Играта в защита и атака

"Преди мача бях сигурен, че няма да имаме толкова положения. Левски са добре организирани, не допускат положения пред тяхната врата. Те загубиха от ЦСКА 1948 след статични положниея. Първите чисти голови положения бяха за нас и можеха да завършат с гол. Не трябваше да позволяваме да ни вкарат. Нормално бе да излязат победители".

Селекцията

"Надявам се през тази седмица да завършим няколко трансфера. Сега работим, трябваше да вкараме нов футболист, а той не бе подготвен и имаше травма. Трябва да вземем нови футболисти, наистина". Веднага след това пък специалиста бе категоричен, че няма да разчита на голаджията Антоан Бароан през сезона.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза героят Джевад Ел Джемили след края на Ботев Пд - Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички