Николай Костов отсъства от тренировката на Левски след Никулден


Николай Костов отсъства от тренировката на Левски след Никулден
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2837 0

Какво се случва в Левски? Българският футболен колос преди денонощие отпадна срамно на 1/8-финалите за Купата на България от аутсайдера Хебър. Поражението с 1:2 се случи на Никулден и провали личния празник на треньора Николай Костов. 

По-странното е, че специалистът не се е включил към единственото тренировъчно занимание в четвъртък, провело се още сутринта. От Блиц съобщават, че треньорът, който акумулира негодувание във феновете през последните седмици, се е появил на стадиона, но не е излязъл на терена за заниманието.

Вместо това си е тръгнал преждевременно. В негово отсъствие футболистите са били тренирани от украинските му помощници Кирило Нестеренко и Тимур Скорих. 

Какво свърши Костов до този момент

60-годишният специалист води "сините" в 27 двубоя, след като през лятото пое клуба за втори път в треньорската си кариера. В момента разполага с актив от 13 победи, 7 ремита и 7 загуби. 

Отличи се пробивът на Левски до плейофите за влизане в групите на Лига на конференциите, но там бе спрян от Айнтрахт Франкфурт в ревашна в Германия. Лошата новина е очертаващият се нов нулев сезон след отпадането за Купата и актуалното изоставане в Първа лига с 10 точки на лидерите ЦСКА и Черно море. 

Вижте кога Наско Сираков ще говори пред медиите за случващото се в Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички