Наско Сираков и Даниел Боримиров нарушават тишината на "Герена"


Наско Сираков и Даниел Боримиров нарушават тишината на "Герена"
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

17603 0

С пост в официалния сайт на клуба, ръководството на Левски обяви, че на 14-и декември (четвъртък) ще даде съвместна пресконференция на "Герена".

На брифинга ще говорят мажоритарният собственик Наско Сираков, изпълнителният директор Даниел Боримиров, както и членът на УС Борислав Георгиев.

Кратката публикация на Левски:

"На 14 декември, четвъртък, мажоритарният собственик на "ПФК Левски" Наско Сираков, изпълнителният директор Даниел Боримиров и членът на УС Борислав Георгиев ще дадат съвместна пресконференция на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов". Часът ще бъде уточнен допълнително".

Предисторията

Тази новина идва малко по-малко от 24 часа, след като Левски отпадна безславно от турнира за Купата на България, а впоследствие мнозина "сини" запалянковци призоваха за масови оставки на "Герена".

Шефовете на клуба очевидно са преценили, че е по-добре първо да мине последният мач на отбора на Николай Костов за 2023-та година (гостуване на Ботев Враца на 9-и декември) и чак след това да говорят пред медиите.

Защо Боби Михайлов отказва да пусне кокала?

Междувременно дори се появиха слухове, че фенове на Левски ще организират улични протести срещу Наско Сираков!

Друго любопитно твърдение от последните дни е това, че сдружение, в което членува Станимир Стоилов, ще се опита да вземе властта в Левски!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Хайнц от ЦСКА не е само конте - той има бизнес с облекло

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички