Николай Костов обясни защо Андриан Краев и Пламен Андреев не играха за Левски срещу Черно море


Николай Костов обясни защо Андриан Краев и Пламен Андреев не играха за Левски срещу Черно море
Снимка: БГНЕС

2315 0

Старши треньорът на Левски - Николай Костов, даде обяснение след минималната победа над Черно море защо Андриан Краев и Пламен Андреев не са взели участие в мача:

*Припомняме, че "сините" нанесоха първа загуба на "моряците" през кампанията (ВИДЕО).

"Ние по-принцип побеждаваме трудно на нашия терен, с изключение на 1-2 мача. Плюс това трябва да отчетем добрата игра на Черно море, особено във фаза 'защита'. Въпреки че останаха с 10 души на терена, те се представиха много добре и играха прилично", започна Костов и след това обясни индиректно за Краев:

"Що се касае до нашия отбор, мисля, че в последния момент тези ротации, които направих, защото Краев вчера се разболя, може би до някаква степен са оказали психическо влияние на някои от нашите играчи".

"В първите 20 минути имаше много добър футбол и от страна на Черно море, и от страна на Левски. След червения картон психологията на играта просто се промени. Ние бяхме готови да бъдем пресирани високо, бяхме изготвили такава стратегия. След червения картон се получи някакво отпускане. Контролирахме почти изцяло играта, не дадохме много шансове на Черно море, които имат много добри и бързи нападатели. За нас беше важно да победим и това оказа влияние - в някои от нашите футболисти имаше нервност", каза още "синият" треньор, а накрая говори кратко и за отсъствието на вратаря Пламен Андреев:

"На Пламен му е дадена почивка, но в следващия мач ще бъде с нас. Вие знаете защо. Нека това да бъде обсъдено с неговия треньор", поясни Николай Костов, визирайки грешката на младока за младежкия национален отбор на България и последвалите критики към него.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ел Джемили като Кристиано Роналдо: Оставам след тренировки, радвам се, че вкарах този гол!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички