Николай Костов не изключи нова промяна на схемата в Левски: Лошият терен повлия и на Шкупи


Николай Костов не изключи нова промяна на схемата в Левски: Лошият терен повлия и на Шкупи
Снимка: Levski.bg

3015 0

Наставникът на Левски Николай Костов се надява отборът да си е взел поука от отпадането миналата година в Европа, като очаква да подходи много сериозно в двубоя срещу Шкупи. "Сините" имат аванс от 2 гола, като ги очаква подкрепа от пълен стадион.

Теренът повлиял не само на Левски, но и на Шкупи

"Надявам се да походят много сериозно в този двубой и мисля, че така ще стане. Теренът от първия мач не повлия само на нашия отбор. Мисля, че имат много добри играчи, които действат добре в средата на терена. Така че ще подходим много сериозно. Мисля, че ще бъдем малко по-прагматични, действа на подсъзнанието, че имам 2 гола преднина. Да даваме по-малко пространство, но това не означава, че ще играем защитно", заяви Костов.

"Всичко е възможно относно схемата, Рикардиньо е готов, не сме решили дали ще е от началото. Кристиан Димитров няма да вземе участие. Нашите играчи имат нужда от поддръжка от нашите фенове, това е много важно", допълни още той относно очакванията за пълен стадион.

"Нашите привърженици ще демонстрират уважение, каквото ние не получихме там"

"Не знам дали мога да повлияя на феновете, надявам се да няма инциденти, да покажем добро възпитание. Сигурен съм, че нашите привърженици ще демонстрират уважение, каквото ние не получихме там. Трябва да покажем достойна игра пред феновете и ръководителите, за да създадем празнична атмосфера и да се наслаждаваме на играта. Футболистите отделят значително внимание в друга посока, качеството на играта спада, когато се срещат отбори от Балканите", допълни още Костов. Неговият колега от противниковия отбор също заяви, че Шкупи ще играе изключително отговорно и не са дошли на екскурзия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички