Николай Киров за мача с Левски: Настроението в града е за празник


Николай Киров за мача с Левски: Настроението в града е за празник
Снимка: Официален сайт на Левски

1267 0

Наставникът на Арда Николай Киров говори преди предстоящия сблъсък срещу Левски от Първа лига. Той призна, че еуфорията в Кърджали е голяма и че градът е настроен за празник. В същото време обаче, смята, че "сините" от София ще са по-мотивирани за победата заради поражението от Берое на старта.

"От няколко дни се усеща еуфория. Гледам, че и продажбата на билетите за мача, която е предварителна, върви много добре. Градът е настроен за един празник. Надявам се ние заедно със състезателите да зарадваме местните жители.

Доста работихме през седмицата върху проблемите, които имахме в предишния двубой. Важното е чисто психологически да бъде добре мотивиран отборът. Мотивацията когато играеш срещу грандове като Левски, не е проблем. Иван Караджов започна тренировки, но те са все още индивидуални. Трябват му няколко седмици, за да бъде готов за игра. Имаме дребни проблеми с други състезатели, но до края на днешната тренировка групата за мача с Левски ще бъде ясна. При всички положения мотивацията при Левски след загубата от отбора на Берое, ще бъде висока" - сподели той пред "dsport".

Междувременно, Левски погаси предсрочно заем и отново се закани за телевизионните права.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички