Ники Михайлов: В нито един аспект не ми хареса Левски


Ники Михайлов: В нито един аспект не ми хареса Левски
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1167 0

Стражът на Левски Николай Михайлов призна, че в нито един аспект отборът му не е стоял добре срещу Арда в Кърджали и сякаш нулевото равенство е закономерно.

"Не беше добър мач за нас. Това което тренирахме не се получи. Не знам защо. Трябва да играем по-добре с всеки изминал мач. Това не се получава. Треньорът ще каже какво трябва да подобрим. Днес не заслужавахме трите точки”, каза капитанът на „сините”.

„Радвам се , че трети пореден мач не допускаме гол. Имахме само една ситуация. Това е несериозно за Левски. Феновете искат да играем атрактивен футбол. Това е странно. Взехме точка. Трябва да се подготвим за следващия мач и да извлечем максимален брой точки”.

„Няма достатъчно подкрепа по фланговете. Не създаваме положения за нашия нападател. Имаме и контузен футболист. Ние нямаме дълга скамейка. Влизат млади момчета, дано да израстват. Това е бъдещето на Левски. Този Левски не ми хареса в нито един аспект”, добави Михайлов.

"Ние говорим много и коментираме с младите. Аз също съм бил млад, в чужбина. В готов отбор, но не съм играл с голямо напрежение. Те трябва да знаят, че са бъдещето на Левски и да играят с по-голямо напрежение. Не могат да разгърнат потенциала си. Имат качества, но не може да играеш мач с хляб. По-опитните помагаме, за да вървим напред”, завърши Михайлов. А защо Караджов бе гневен и каква тирада изнесе след равенството, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички