Ники Михайлов на помощ срещу ЦСКА? Капитанът на Левски има проблем и напусна тренировка


Ники Михайлов на помощ срещу ЦСКА? Капитанът на Левски има проблем и напусна тренировка
Снимка: Levski.bg

14472 0

Капитанът на Левски Пламен Андреев не успя да довърши тренировката на отбора по време на днешните (12.04) занимания. Вратарят е стъпил на криво и е почувствал сериозна болка, заради която е трябвало да се оттегли преждевременно, съобщават колегите от dsport.

Младият страж на "сините" е в добра серия от пет поредни мача, в които не допуска гол. Все още няма официална информация от клуба за неговото състояние, но е забелязан и обнадеждаващ знак - той е напуснал на собствен ход.

Ако все пак проблемът на Андреев се окаже по-сериозен, то неговото място ще бъде заето от опитния Николай Михайлов, който също е капитан в тима. Това бе практика, наложена от Станимир Стоилов - вратарят да бъде капитан.

Все още не е известно дали ще процедира по същия начин и сегашният наставник на отбора Елин Топузаков. Припомняме, че за Левски предстои дерби в следващия кръг срещу лидера във временното подреждане на Първа лига - ЦСКА. Преди часове и Левски пусна билетите за дербито с ЦСКА и направи важни разяснения за феновете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички