Стоянович обясни защо Левски не е натиснал ЦСКА повече след червения картон


Стоянович обясни защо Левски не е натиснал ЦСКА повече след червения картон
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

2946 0

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович говори след поражението за неговия тим в голямото дерби срещу ЦСКА с 0:1. Наставникът подчерта проблемите в своя отбор и изрази надежди, че след подновяването на шампионата, отборът ще покаже друго лице.

"Загубихме мача, много хора мислеха, че ще се получи някаква катастрофа, но футболът е чудна игра. Дадохме 100% от себе си, млади момчета са. Загубихме с конкретна грешка. Отборът на ЦСКА е физически много як, агресивен. Онази ситуация, в която Соу избяга, неговата скорост и изпълнението му бяха добре за ЦСКА.

При завършващия удар не бяхме концентрирани, това е футболът. Много труден месец, сега трябва да се успокоим. През пролетния дял трябва да играем по-добре. Ние не бяхме адекватни. Имахме положения, бяхме пред наказателното им поле, но търсим някакви екстра решения. Не търсим удари директни. Трябва удар и целим, а не към тъча да пращаме топката.

Исках от отбора да сме търпеливи, да не бързаме, да не губим топки в центъра, където ЦСКА може да направи контраатака и да вкара гол. Знаем, че ако сме търпеливи и дойде шанс, можем да вкараме, но Насиру пропусна.

Сега е моментът да се успокоим, да направим добър анализ и да се подготвим за втория дял. Да играем по-добър, по-атакуващо, защото Левски и феновете му искат такава игра. Много проблеми имахме този месец, но няма да се оправдаваме. 

Трябва да се направи добър анализ на кои позиции ни трябват играчи. Мога да кажа за Станислав Иванов, че му благодаря за отношението и за мачовете, които изигра на 100%. Не се пази нито от контузии, нито от нищо. Има интерес и към Найджъл. Момент и за политика в клуба е.

Важно е играчите, които са контузени, да се завърнат. Има малко повече време сега и за моята философия, и за подготовка на екипа, и за по-добри мачове напролет" - заяви Стоянович.

А какво заяви треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович след победата над Левски?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички