Нервен Николай Костов: Имаме план, но някои играчи нямат самочувствие!


Нервен Николай Костов: Имаме план, но някои играчи нямат самочувствие!
Снимка: БГНЕС

2363 0

Николай Костов бе разбираемо изнервен след поражението на Левски от Черно море с 1:3. Той трескаво подкани репортерът на Диема да му зададе друг въпрос, към края на интервюто, защото той на всяка цена настояваше да разбере причината защо някои от играчите му нямат нужното самочувствие. Костов сподели още, че има план за излизане от ситуацията, а феновете трябва да бъдат търпеливи:

"Всички наши грешки се наказват тази година!"

"До втория гол се представихме добре, имахме добри взаимодействия и условия за внезапни атаки срещу противника, които всяваха паника в техните редици. Даже очаквахме да отбележим още един гол и да спечелим мача. За съжаление, винаги правим такива грешки, а тази година всички наши грешки се наказват. Сбъркахме грубо в центъра на терена, в минути, в които бяхме доста по-добрият отбор от Черно море. Всичко се промени след тяхното попадение. През последните 15 минути те бяха много по-добри от нас. Няма как да кажа на Черно море да изиграем още един мач, за да видя как ще изглеждаме с титулярната двойка централни защитници (бел. ред. - Кордоба и Ван дер Каап)".

Николай Костов бе нервен след загубата от Черно море

Трябва да се замислим сериозно, че определени играчи, без да споменавам имена, не играят с необходимото самочувствие в подобен род мачове! Напрежение има цяла година! Може би имаме разбирането от една част от публиката, която добре разбира нашето състояние. Искам да кажа на феновете, че имаме много добри млади играчи, имаме план как да излезем от ситуацията, но така се случват нещата, че не можем да преодоляваме нашите противници", заяви Костов. 

Още: Илиан Илиев посвети победата над Левски на играчите, феновете и един много специален човек!

Исмаил Иса: Не само ние си вярваме, цяла България ни вярва, заслужихме успеха над Левски

Левски загуби и от третия в топ 3, Черно море повтори рекорд и е втори (ВИДЕО)

Николай Костов: Няма как да сме добре психически, дали сме рецептата за успех над Черно море

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички