Исмаил Иса: Не само ние си вярваме, цяла България ни вярва, заслужихме успеха над Левски


Исмаил Иса: Не само ние си вярваме, цяла България ни вярва, заслужихме успеха над Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3332 0

Нападателят на Черно море Исмаил Иса обобщи мача срещу Левски, който "моряците" спечелиха с 3:1 и говори за амбициите на тима през сезона.

За победата над Левски

"След неуспешния мач срещу Локомотив трите точки бяха задължителни за нас. Играхме много хубав футбол, заслужено победихме и много се радвам за това", започна той пред "Диема спорт".

Иса каза своята формула за успех и защо

"Ние във всеки мач си казваме, че излизаме да пресираме и да играем добре, но зарядът е друг срещу Левски, ЦСКА и Лудогорец. Казахме си да ги натиснем от началото и да победим", продължи футболистът, избран за Играч на мача.

За "синьото" минало и когато бе "отписан"

"Знаете, играл съм там като юноша, беше отдавна. Друго е мястото на Левски. Това е професионализъм, днес работя за Черно море. Не бях чак отписан, но и аз, както всеки играч, имах слаб период, не можех да вкарвам в повечето мачове. Но мина и замина. Сега гледам на всяка тренировка да съм на 100% и това е формулата за мен", поясни Иса.

За класиране в Европа и топ 3

Запитан за възможността на "моряците" да играят в Европа през следващия сезон и да завършат в топ 3, нападателят каза: ""Не само ние си вярваме, цяла България ни вярва. След такива игри заслужаваме. Играем силно у дома и благодарение на нашите фенове успяваме. Затова нямаме загуба тук".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички