ЦСКА 1948 - Левски по ТВ: Къде да гледаме двубоя за Топ 3 на Първа лига?


ЦСКА 1948 - Левски по ТВ: Къде да гледаме двубоя за Топ 3 на Първа лига?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4289 0

Уикендът в Първа лига продължава с мач между ЦСКА 1948 и Левски. Двата тима влизат в спор за третото място в Бистрица в среща от първия плейофен кръг на родния елит в неделя (14.05).

Ситуацията за домакина

Домакините имат поводи за радост предвид класирането на финал за Купата на България след успех с общ резултат 5:4 над Локомотив София в сряда. В последните срещи от първенството нещата обаче далеч не стоят толкова цветущо. Тимът, воден от Тодор Янчев, записа 3 последователни мача без успех. Въпреки това, има комфортна преднина от 5 точки пред днешния си съперник (59 на 54).

И за гостите

Играчите на Елин Топузаков от своя страна нямат време за отпускане. Предвид настоящото подреждане, решаването на финалната двойка за Купата дава шанс четвъртата позиция да гарантира плейоф за влизане в Лигата на конференциите. Във врата на столичани обаче дишат и Черно море, и Локомотив Пловдив. "Моряците" са на само точка по-малко, а "смърфовете" на 4.

Последната среща между тези два съперника се състоя в края на октомври. Тя завърши при нулево равенство на "Герена", а по-рано в първенството "сините" допуснаха и загуба с 0:1 отново в Бистрица.

Къде да гледаме двубоя?

Срещата от 31-ия кръг на родния елит е с начален час 20:00 ч. Тя ще бъде предавана ПРЯКО в ефира на Диема Спорт. Ако нямате възможност да гледате, може да проследите мача ЦСКА 1948 - Левски НА ЖИВО в Sportlive.bg!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички