Херо се отметна: Не искам да се насаждам на пачи яйца с "Левски"


Херо се отметна: Не искам да се насаждам на пачи яйца с "Левски"

2272 0

Чаканият като Месия в "Левски" треньор Димитър Димитров-Херо е много вероятно да откаже ангажимента, който пое към "сините". Той е отчаян от критичната финансова ситуация на "Герена". Всичко ще се реши окончателно на 15 декември, когато спецът ще се срещне с Георги Иванов-Гонзо. Това призна самият Димитров пред бургаската агенция "Черноморски фар".

"Положението на „Герена” е критично, а аз не искам да се насаждам на пачи яйца, както беше с Черноморец. Футболистите не са получавали заплати от три месеца, няма пари за селекция. Ако исках да работя при тези условия, щях да приема предложението още през август”, призна Димитров.

Досега на няколко пъти, след като се появеше информация в публичното пространство, че ще се откаже от поетия ангажимент, Херо скачаше и заявяваше, че стои зад мъжката си дума. Сега обаче той не е толкова убеден.

"Разбрали сме се с Гонзо да изчакам до 15-и. Тогава отново ще проведем разговор и ще видим какво правим оттук нататък. Ако положението е същото и не получа някаква гаранция, просто ще си търся друг отбор", допълни специалистът.

Така възелът на "Герена" се затяга още повече. "Сините" не само се простиха с мечтите си да получат финансово рамо от "Газпром", не само се отдалечиха от титлата, но и са на път да останат без треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички