Не е само жалбата на Левски или защо Апелативната комисия към БФС бави решението си?


Не е само жалбата на Левски или защо Апелативната комисия към БФС бави решението си?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3631 0

Жалбата на Левски срещу наложеното от Дисциплинарната комисия наказание след мача с ЦСКА от 18 септември не е единствената причина Апелативната комисия към Българския футболен съюз все още да не е взела окончателно решение по случая, съобщава "24 часа".

Изданието пише, че пострадалият физиотерапевт на "червените" - Иван Христов, все още не е представил медицинско свидетелство!

Припомняме, че днес, 3 октомври, АК към БФС отново ще се събере на заседание, на което да бъдат изслушани Христов, представител на "сините" и делегатът на срещата - Христо Ботев. 

"Имаме постъпила жалба от Левски срещу решение на дисциплинарната комисия, която беше разгледана. Запознахме се с представените доказателства. Изслушахме делегата на мача между Левски и ЦСКА Христо Ботев. Считаме жалбата за допустима. Отлагаме вземането на решение за 3 октомври, като каним за изслушване представител на Левски, г-н Ботев и физиотерапевта на ЦСКА - Иван Христов. Окончателното решение ще се вземе в понеделник", бяха думите на председателя на Апелативната комисия - Валери Апостолов, на 30 септември.

Днес предстои да се разбере дали Иван Христов си е извадил медицинско удостоверение, което да докаже нараняванията, които е получил. 

*Вчера, 2 октомври, от Борисовата градина публикуваха ВИДЕО, на което се вижда какво точно се е случило на стадион "Васил Левски" на 18 септември! (вижте го в червения линк)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички