Апелативната комисия към БФС се събра и НЕ взе окончателно решение за Левски


Апелативната комисия към БФС се събра и НЕ взе окончателно решение за Левски
Снимка: Levski.bg

1300 0

Апелативната комисия към Българския футболен съюз проведе заседание в днешния 30 септември заради казуса, който възникна с наказанието на Левски.

След мача с ЦСКА на 18.09., "сините" бяха глобени с 5-цифрена сума, а стадион "Георги Аспарухов" беше затворен за един мач. Последва остър протест от страна на клуба, а след това бе депозирана и официална жалба.

След кратко събеседване, членовете на АК към БФС решиха да отложат окончателното си решение за 3 октомври (понеделник), когато ще бъде проведено ново заседание!

На него са поканени за изслушване упълномощено лице от Левски, делегатът на мача Христо Ботев и пострадалият физиотерапевт на "червените" - Иван Христов.

"Имаме постъпила жалба от Левски срещу решение на Дисциплинарната комисия, която беше разгледана. Запознахме се с жалбата и представените доказателства. Изслушахме делегата на мача между Левски и ЦСКА Христо Ботев. Считаме жалбата на Левски за допустима, като обхваща съвкупност от едно нарушение. Отлагаме вземането на решение за 3 октомври, понеделник, като каним за изслушване представител на Левски, г-н Ботев и физиотерапевта на ЦСКА Иван Христов. Окончателното решение ще се вземе в понеделник", обяви председателят на Апелативната комисия - Валери Апостолов.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Двама футболисти на Левски са под въпрос за гостуването на Берое

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички