Наставникът на Левски: ЦСКА има леко предимство преди двубоя


Наставникът на Левски: ЦСКА има леко предимство преди двубоя
Снимка: Оф. сайт на Левски

1829 0

Наставникът на Левски Георги Тодоров даде пресконференция преди двубоя с ЦСКА, който е в събота от 16:15 часа на Националния стадион "Васил Левски". Той изрази притеснения около двубоя, като даде известно предимство на "червените" заради моментното състояние - най-вече на клуба. Той бе категоричен, че и двубоят с ЦСКА и с Локо Пд са еднакво важни.

"Деян Лозев пропуска двубоя, за другите ще преценим. Все пак след мача с ЦСКА имаме и друг важен мач този с Локомотив Пловдив.И двата са важни, защото един положителен резултат ще ни даде самочувствие за следващия мач. Това са особени мачове, не мога да ви кажа на 100%, не мога да улуча хората в какво състояние са, но тези мачове се играят с характер. Резултатът е непредсказуем, защото отборът, който е бил в по-лошо състояние е печелил. Разчитам на играчите да покажат своите футболни достойнство, да проявят характер и да покажат наистина добър футбол", заяви Тодоров.

"Надявам се да няма негативен ефект (б.р проблемите около клуба), а да ги мобилизира, но хората са различни, ако бяха само българи, ще кажа отговора. Но има доста хора, чужденци, които тези идеали около Левски и ЦСКА са малко встрани. Надявам се да защитят честта си на добри футболисти.

Това, което гледах от последните мачове на ЦСКА, мисля, че имат леко предимство. Надявам се да направим играта, да играем по фланговете, да държим топката, за да покаже най-добрите си качества. Мачът се печели в средата на терена, ако има агресивност и креативност, ще спечелим, но загубим ли средата, може да спечелим случайно, но няма да е с красив футбол", допълни още той.

"Ще търсим офанзивна игра, но ще имаме едно наум, защото имат бързи и добри изпълнители и трябва да внимаваме много. Няма да се върнем в защита и да се браним. Има един момент, че те играят мачовете си в късно, свежо време, докато ние играхме в 4 часа, което е леко предимство за двубоя утре". А как според Милош Крушчич ЦСКА може да стигне до успеха срещу Левски - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички