Милош Крушчич: Контролираме всеки един мач, няма да пазим играчи с картони


Милош Крушчич: Контролираме всеки един мач, няма да пазим играчи с картони
Снимка: БГНЕС

1304 0

Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде пресконференция преди утрешното голямо дерби срещу Левски. Сърбинът сподели, че е доволен от двубоите до този момент, като освен това призна, че играчите, които висят с картони, няма да бъдат пазени за Купата на България.

"В последно време отборът играе стабилно в защита. Мисля, че като отбор играем добре, контролираме всеки един мач, както беше и в последните 3 мача. В последния допуснахме гол още от съблекалнята, но въпреки това доминирахме. Накрая заслужено вкарахме гол. Не трябват големи промени, може в някои малки детайли, защото и при Левски има промени - смениха треньор, смениха система. Вижда се малка промяна при тях, играха с един централен полузащитник и двама офанзивни.

Имаме много удари. Срещу Ботев имахме 22 удара, срещу Локо малко по-малко, срещу Витоша - 20 и нещо. Значи имаме положения, имаме удари, трябва точност, да сме по агресивни. Трябва да използваме нашите моменти.

Дали имам дилеми за атаката? За 24 часа всичко може да се случи. Ще видим какво ще стане. Във всеки мач играем на максимум, няма сметки. Няма да пазим футболисти с картони, имаме и други футболисти. Нито ще ги пазим, за да бъдат свежи. Ще играе най-оптималният състав срещу Левски. Имаме 3 дни да се възстановим и подготвим за мача за Купата. Те също играят мач (Ботев Пловдив). Ще играем за победа. Всички играят за победа във всеки един мач и дават максимума. А как ще завърши мачът утре, само Господ знае. Не искам да говоря за дилемите на Левски.

Тиаго влезе във форма, видяхме в последните два мача. Срещу Локо вкара и гол. Със сигурност максимално ще разчитам на него. Жал ми е, че пропусна подготовката, той почна да тренира 3-4 дни преди Витоша, със сигурност не е готов напълно. Да влезе през второто полувреме, когато и съперникът е малко по-изморен. Това е още една дилема за мен - дали да започне, или да влезе като резерва" - заяви Крушчич.

Междувременно, Сираков, Тити, Стойчо и "червените" шефове гледат в една ложа ЦСКА - Левски.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички