"Наслади" ли се на живо Наско Сираков на атаките срещу себе си в дербито?


"Наслади" ли се на живо Наско Сираков на атаките срещу себе си в дербито?
Снимка: Lap.bg Колаж: Sportlive.bg

4691 0

ЦСКА и Левски не успяха да намерят пътя към вратите си в мач от 26-ия кръг на Първа лига помежду си. "Червени" и "сини" завършиха при нулево равенство "Вечното дерби" на стадион "Васил Левски" в понеделник.

Скука на "зеления килим", шоу на трибуните

Двата отбора не представиха много футбол на терена, докато на представянето на над 30-те хиляди на трибуните бе на най-високо ниво. И "армейците", и съперниковите привърженици реализираха страхотни хореографии и пееха своите песни преди, по време и след мача. Издигнати бяха и немалко транспаранти.

Атаката към Сираков

Докато тези на "червените" запалянковци" бяха насочени към вечния съперник и своя любим тим, по-голямата част от "сините" такива бяха адресирани към мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков.

Беше ли той на "Васил Левски"?

Написаното бе меко казано грубо спрямо легендата на тима от "Герена". Той обаче, така или иначе, взе решение да не присъства на националния стадион за двубоя. Единственият представител на клуба там беше председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров.

Какво по-точно гласяха транспарантите на "запалянковците" от двете страни на трибуните?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички