Наско Сираков тръгва на обиколка из страната, ето каква е поставената цел


Наско Сираков тръгва на обиколка из страната, ето каква е поставената цел
Снимка: БГНЕС

2183 0

Собственикът на Левски Наско Сира­ков ще бъде отделен от отбора за близо месец. Голмай­стор номер 1 на „си­ните" за всички вре­мена се стяга за мащабна обиколна на България, чието на­чало ще бъде поставено през септември.

Тогава той и легенди на клуба ще поставят началото на следва­щата мащабна кам­пания, която трябва да осигури свежи средства за отбора -тази за привличането на членове. Първона­чално този процес трябваше да стартира още през август. На „Герена" обаче бяха принудени да от­ложат нещата с ме­сец. Причината за това са отпуските, на които се радват по­вечето българи в мо­мента, пише "Меридиан мач".

„Ще дадем възмож­ност на всеки един левскар да се докосне до Наско Сираков и други големи имена от историята. Да на­учи лично от него вижданията му за управлението и бъде­щето на клуба", ко­ментираха от Левс­ки.Феновете ще могат да станат членове на клуба срещу различ­ни годишни вноски. Те ще стартират от 19,14 лева и стигат до 1914.

Самите членски карти ще бъдат уни­кални. Те ще носят информация за даре­нията, които са при­вили притежателите им, посетените от тях мачове, както и за­купените атрибути. В Левски са си пос­тавили за цел да при­влекат за каузата ми­нимум 500 000 чле­нове. А кой халф е на път да привлекат "сините" вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички