Изненадващо: Царско село отказа пари, за да пусне звезда в Левски безплатно?


Изненадващо: Царско село отказа пари, за да пусне звезда в Левски безплатно?
Снимка: Оф. сайт на Левски

5508 0

Изненадваща новина съобщи "Тема спорт" днес и тя касае трансферите в Левски. "Сините" са постигнали договорка за халфа на Царско село Уесли Ната, твърди изданието. Бразилският халф ще облече синия екип до дни.

Още по-интересното е, че Левски е спечелил битката за халфа, без да плаща сума. Нещо повече - преди дни собственикът на Царско село Стойне Манолов е отхвърлил предложение от 150 000 евро за играча. То е дошло от почти сигурния шампион на Латвия - ФК Рига, който е предложил и процент от бъдеща продажба на бразилеца. Манолов е поискал двойно повече.

Ето и къде е уловката в безплатното пускане на Ната на "Герена". Двете ръководства са се разбрали за играча да бъде платено догодина, а правата му при бъдещ трансфер да са поделени поравно - 50:50.

В първия кръг на първенството през новия сезон халфът не игра, тъй като е бил пазен от контузия заради предстоящия трансфер. Интересното е, че през следващия уикенд "Царете" гостуват на Левски. Дори и да премине при "сините" обаче Уесли Ната няма да дебютира срещу бившия си тим. А кой играч от Втора лига е набелязал Левски вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички