Насиру Мохамед остава в Левски, след като не се намери купувач


Насиру Мохамед остава в Левски, след като не се намери купувач
Снимка: Официален сайт на Левски

1399 0

Един от най-спорни­те играчи ще остане на този етап твърдо на „Герена". От Левски решиха да изтеглят от трансферната листа Насиру Мохамед. „Си­ните" направиха ня­колко опита да се отърват от него, но уда­риха на камък.

От Хекен отказаха да си вър­нат ганаеца с шведски паспорт, нищо че дори бе забелязан в клуб­ната база. Други отбо­ри от скандинавската държава също не мо­гат да задоволят дори и минималните финан­сови условия, които поставиха от Левски, пише "Меридиан мач".

На този етап пък е немислимо „сините" да се разделят с него по взаимно съгласие. Са­мият Мохамед твърдо отказва това, защото има договор до 2022 година и претендира за сериозна неустойка, за да си тръгне. Агентът му пък се похвали, че той е бил един от първите играчи, които са съгласили да на­малят заплатите си.

Освен това на „Герена" нямат и готов заместник на Станислав Иванов, който се очаква да бъде продаден до края на месе­ца. В момента „сините" водят усилени преговори с чужд отбор за младежкия национал. Така Мохамед ще трябва да покаже, че наистина струва поне половината от хвърле­ните за него близо 300 000 евро през мина­лото лято, когато дойде с големи очаквания от Швеция. Петър Хубчев обаче го зачеркна още след дебюта му като резерва при загубата с 0:3 в гостуването на АЕК Ларнака. А кой халф е на път да привлекат "сините" вижте в този материал. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички