Наско Сираков с мил жест към дете, останало без билет за дербито Левски - Лудогорец


Наско Сираков с мил жест към дете, останало без билет за дербито Левски - Лудогорец
Снимка: LAP.bg

14466 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков е направил мил жест към дете, останало без билет за предстоящия полуфинален реванш срещу Лудогорец за Купата на България. "Сините" фенове изкупиха всички билети буквално за часове, като мнозина привърженици не успяха да си закупят билет поради изчерпване на количествата.

Такъв е бил случаят и с 16-годишно момче, което отива след училище до официалния магазин на Левски, за да си закупи билет за мача. Там обаче разбира, че билетите са изчерпани. Момчето случайно се засича с Наско Сираков, като с притеснение го моли за два билета, тъй като е закъснял.

Сираков и момчето си разменили няколко думи, като босът на Левски му обещал, че ще му намери два билета и удържал на думата си. Малкият привърженик на "сините" ще може да гледа любимия си отбор на живо от сектор В благодарение на Сираков, който му е оказал съдействие.

Случката е разказана от Васил Петров - баща на момчето, който пише за това в една от Фейсбук групите на феновете на Левски. SportLive прави уточнението, че не може да претендира за достоверност на историята, разказана от Васил Петров във Фейсбук.

Ето какво пише привърженикът на Левски:

Днес след училище синът ми(16г.) отива да си купи билет, но всички са свършили😔.

Отива във феншоп-а и там вижда Наско Сираков, моят е опериран от срам и директно го моли за два билета, защото просто е закъснял.

Разменили пет приказки и Наско му казал, ще ти намеря два билета и удържал на думата си. Това е точно момента в който пуснаха днес малко бройки за Сектор В.

Звъни ми наследника и ми казва, тате това може само при нас да се случи, в нашия дом(Герена), при нашия ЛЕВСКИ...

НАСКО СИРАКОВ за пореден път доказа, че е много повече от жива легенда, много повече от президент, просто голям човек...

Далече в чужбина съм, ще гледам двубоя по телевизията, но зная, че моят наследник ще е там на Герена, някъде в Сектор В и ще дере гърло за ЛЕВСКИ, ЗА НАШИЯТ ЛЕВСКИ...💙💙💙

САМО НИЕ МОЖЕМ ТОВА...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички