Наско Сираков отива в Дубай за важен разговор с Васил Божков?


Наско Сираков отива в Дубай за важен разговор с Васил Божков?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3411 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков ще проведе среща с бившия бос на клуба - Васил Божков, твърди "Тема Спорт". Припомняме, че преди време бизнесменът, който се намира в Дубай, бе заявил, че е най-големият кредитор на "сините".

Изданието пише, че Вълка ще поиска да чуе ясно и категорично от Божков дали смята в даден етап да си поиска отбратно вложените в отбора пари, тъй като по документи има да получава много голяма сума от притежателя на мажоритарния пакет акции.

Целта на Сираков е да покаже черно на бяло на новото сдружение "Левски на Левскарите" дали и какви финансови претенции би имал Васил Божков към 26-кратните шампиони на България, тъй като именно то в даден момент ще придобие "сините" акции.

Информациите сочат, че фирмите на Божков имат да получават около 6 милиона лева, а отделно от това негови компании са изкупили дълга за построяването на Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов", който се оскъпи значително през годините. Сумите не са изискуеми веднага, но със сигурност трябва да има яснота около този въпрос, преди да се предприеме каквото и да е прехвърляне на акции към "Левски на Левскарите".

Споменава се още, че Наско Сираков ще пътува до Дубай, за да се срещне с него, а причините са ясни - бизнесменът не желае да се връща в България, тъй като не вярва на съдебната система и не смята, че може да му бъде гарантирано истинско правосъдие.

*Новини и информация за финала за Купата между ЦСКА и Левски четете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички