Тодор Янчев: Левски си е Левски, дай Боже Купата да е наша - искаме максимума


Тодор Янчев: Левски си е Левски, дай Боже Купата да е наша - искаме максимума
Снимка: Lap.bg

5053 0

Идната неделя, 14 май (20:00 ч.), ЦСКА 1948 е домакин на Левски в мач от 31-вия кръг на Първа лига, който ще противопостави третия и четвъртия във временното класиране - "червените" имат 59 точки, а "сините" са с 54.

"Плейофната фаза вече настъпи и се разделиха шестте най-добри отбора от редовния сезон. Всички противници, които ще срещнем от тук нататък, имат своите спортно-технически качества и достойнства", изтъкна Тодор Янчев на пресконференцията си преди сблъсъка и допълни:

"В първия мач ще се изправим срещу Левски, който е достатъчно класен отбор. Ние сме готови да посрещнем първия съперник!".

Целите до края на сезон 2022/23

Наставникът на ЦСКА 1948 призна, че класирането на финал за Купата на България, след отстраняването на Локомотив София, е внесло спокойствие у неговите футболисти:

"След класирането на финала, аз видях един товар да пада от плещите на играчите, защото този мач беше много важен. Това класиране на финала, вече знаем и съперника ни... няма смисъл да коментирам класата на Лудогорец. Дай боже Купата да е наша! Искаме максимума, гоним си третото място и приоритет е Купата", каза Янчев и подчерта:

"Целта е Купата, всеки отбор иска да спечели финал, но паралелно си вървят и Купата, и първенството!".

Очакванията за Левски

"Левски си е Левски, независимо какви проблеми има - отборът има своята история и слава. Тимът има голяма фенска маса зад себе си, която ги окрилява. Моят фокус ще бъде нашият отбор. Респект и уважение към Левски, но ние си търсим нашето в този мач. Те са отбор, който няма дълга скамейка, но има много качествени състезатели. Имат и инерция от Станимир Стоилов. Ще бъде много труден мач. Хвърлихме доста усилия срещу Локомотив, но мисля, че ще сме максимално подготвени", завърши треньорът на ЦСКА 1948.

*Четете последните новини от българския футбол в SPORTLIVE.BG!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички