Наско Сираков: До сряда ще имаме 100% гаранция за намеренията на Диксън в Левски


Наско Сираков: До сряда ще имаме 100% гаранция за намеренията на Диксън в Левски
Снимка: Yulian Todorov/ LAP.bg

2516 0

До сряда ще имаме 100% гаранция за намеренията на Джоузеф Диксън. Това заяви мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков преди първата тренировка на клуба преди началото на лятната подготовка на „сините“ за сезон 2021/22.

Припомняме, че той не взе участие в пресконференцията на кандидат-купувача Джоузеф Диксън миналия четвъртък, на която британецът извади на преден план намеренията си да подпомогне финансово чрез инвестиционен фонд клуба, както и построяването на нов стадион.

„До края на този месец ще дойдат още артикули, разчитаме изключително много на това перо. Документът, който получихме в клуба. До сряда ще имаме 100% гаранция, това ме кара. Според мен, американска банкова институция не раздава такива документи под път и над път“, започна Сираков.

„Той е запознат през тези шест месеца с цялостната картинка, затова изявихме желание и бяхме вкарани в плана за концесия, така че не вярвам институция в България, която и да е тя, да откаже инвестиции в такъв размер. Той е единственият човек, който прояви желание, да получи акциите на Левски. Ако бяха няколко и да трябваше да избирам“.

„Не, не съществува възможност Левски да не започне в елита на българския футбол. Валери помоли да започне подготовка тука, явно е решил да продължава кариерата си. Неговото поведение и желание да помогне на Левски, това му е позволено.

"По-точно мога да отговоря другия понеделник относно новия треньор“, завърши той по отношение назначаването на нов постоянен старши треньор след слуховете за бившия наставник Станимир Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Ла Лига

Момчето, което пази планетата, мисли няколко хода напред и благодари, че го отхвърлят

През лятото на 2020 година Барселона отдели от бюджета си 5 милиона евро и плати на Лас Палмас за привличането...

Реклама
Най-четени новини

виж всички