Най-тежкият жребий! Левски ще играе с Айнтрахт Франкфурт, ако отстрани Апоел Беер Шева


Най-тежкият жребий! Левски ще играе с Айнтрахт Франкфурт, ако отстрани Апоел Беер Шева
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5177 0

Днес (7 август) от 15 часа бе изтеглен жребият за плейофите в Лигата на конференциите. Единственият български отбор, който започна от началото в този турнир и има шанс да стигне до там е Левски. В двубоя за влизане в групите на турнира "сините" ще се изправят срещу Айнтрахт Франкфрут.

Плейофите за влизане в груповата фаза на Лига на конференциите ще бъдат изиграни на 24 и 31 август. Жребият определи Левски евентуално да е домакин в първия двубой.

За да стигнат обаче "сините" до плейофа за влизането в групите, то първо ще трябва да се справят с Апоел Беер Шева. Отборът на Николай Костов гостува в Израел идния четвъртък, а седмица по-късно е домакин на "Герена". Припомняме, че първо отстрани северномакедонския Шкупи във втория квалификационен кръг.

Лудогорец също може да играе плейоф в Лигата на конференциите, но ако не успее срещу Астана в Лига Европа. В такъв случай "орлите" ще играят Валмиера или Балкани.

ПРЕДИ ЖРЕБИЯ

Един сред възможните отбори е победителят в Лига Европа от 2022 година Айнтрахт Франкфрут. Освен немския тим, другите потенциални съперници на Левски са победителите от двойките:

Фенербахче/Марибор

Омония Никозия/Мидтиланд

Будьо/Глимт - Пюник.

Срещите са насрочени от УЕФА за 24-ти и 31-ви август. При тегленето ще стане ясно и евентуалният съперник на Лудогорец, ако отпадне от Астана в Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички