Национал на Черна гора си спомни за 1 от Левски: Разви се, имаше огромен потенциал


Национал на Черна гора си спомни за 1 от Левски: Разви се, имаше огромен потенциал
Снимка: Официален сайт на Левски

4067 0

Националът на Черна гора Милан Миятович говори за двубоя срещу България в квалификациите за Европейското първенство през 2024-та година. Вратарят се изправя срещу свой бивш съотборник от Левски.

Става въпрос за атакуващия полузащитник Марин Петков. Миятович сподели, че се радва за израстването, което е демонстрирал, за да си заслужи повиквателна за националния. Той подчерта и че България разполага с "доста качествени футболисти".

"Срещу повечето играчи от настоящия национален отбор на България не съм играл. Съвременният футбол се променя много бързо. Единственият, когото познавам много добре, е Марин Петков, с когото играх заедно в Левски. Останалите със сигурност мога да кажа, че съм ги гледал по телевизията, гледал съм различни мачове от българското първенство..., но да знам нещо повече в детайли, не. Мога да кажа, че България разполага с доста качествени футболисти" - започна той за "Дарик" радио.

Миятович си спомня от престоя в българския клуб, че Петков още тогава е демонстрирал огромния си потенциал, както и че се е виждало, че има голям талант.

"Когато бях в Левски, се видя, че той е футболист, който притежава много голям талант и потенциал. Много се радвам, че е успял да се развие и вече е част от националния отбор на България. Пак ще кажа, че още в началото се видя, че той е футболист с огромен потенциал" - завърши по темата черногорецът.

България - Черна гора: Най-скъпи играчи, средна възраст, треньори - СТАТИСТИКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички