На Левски единствено и само съдията му е виновен


На Левски единствено и само съдията му е виновен

1375 0

Левски записа второ равенство - 2:2 - на гости на Локомотив (Пловдив) в среща от 2-ия кръг на Първа професионална футболна лига. "Сините" (играещи с резервните си жълти екипи) изравниха малко след като бяха получили първия гол в срещата, а след това поведоха заради нелепа грешка на вратаря на Локо Илко Пиргов.

ЛОКО (ПД) ИЗПУСНА ДА НАКАЖЕ ЛЕВСКИ

Въпреки че Локомотив изравни след почивката и Мартин Камбуров изпусна стопроцентово голово положение, то Левски прецениха, че съдията им е виновен за крайния резултат.

Треньорът Люпко Петрович заяви, че си е пожелал съдията да е перфектен, но това не се е случило. Председателят на Управителния съвет Николай Илиев пък изригна още повече срещу съдийството и дори заплаши БФС, че съвсем скоро феновете ще окупират сградата на Съюза на улица "Иван Асен II".

„Искам да кажа на някои членове на изпълкома. Не може да ни пращат съдии, които да изпълняват техните поръчки. Защо се страхуват от нашите цели - титла и купа? В момента съм емоционален, но рано или късно публиката ще излезе и по друг начин ще реши тези проблеми", заяви многозагадъчно Илиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички