Левски заплаши БФС с атака от лумпените си


Левски заплаши БФС с атака от лумпените си
Снимка: БГНЕС

1144 0

"Скоро феновете ни ще отидат пред сградата на БФС и ще потърсят сметка за случващото се", закани се председателят на УС на "Левски" Николай Илиев след равенството 2:2 срещу "Локомотив" Пловдив на "Лаута".

"Сините" останаха бесни от съдийството на Никола Попов. Най-вече заради дузпата, от която Мартин Камбуров оформи крайния резултат.

"Крайно време е ръководителите на БФС да вземат мерки. Някои от членовете на изпълкома, които са и президенти на клубове, ни пращат поръчкови и корумпирани рефери. Те ръководят мачовете ни по престъпен начин. Така бе и в първия кръг срещу "Монтана" (0:0), така бе и сега. Очевидно целта е да ни попречат и да ни ощетяват", коментира Илиев, цитиран от bTV.

Дискусионната ситуация възникна в 66-ата минута, когато Димо Бакалов нахлу отляво в наказателното поле и се строполи на терена. Защитникът на "Левски" Симон Сандберг показа с жестове, че не е извършил нарушение, но Попов бе категоричен и посочи бялата точка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички