Мъри Стоилов посочи "ключа" към успеха за Левски срещу Ботев Пловдив


Мъри Стоилов посочи "ключа" към успеха за Левски срещу Ботев Пловдив
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2897 0

Наставникът на Левски Станимир Стоилов остана доволен от представянето на футболистите си при победата над Ботев Пловдив с 2:0 на "Герена". Мъри посочи, че "сините" са изиграли най-доброто си първо полувреме през сезона, а атакуващите футболисти и средната зона са се представили на ниво в защита - нещо, което е липсвало в предходните мачове.

"Доволен съм и от победата, и от играта. Може би най-доброто първо полувреме, което сме изиграли, трябваше просто завършващият удар да е по-уверен. Имахме съвсем леки проблеми в началото на втората част, но след това заиграхме в добър стил. Имахме доста положения и мисля, че е заслужена победата на нашия отбор.

Най-доволен съм от първото полувреме, когато бързо отнемахме топката, не давахме на противника да играе и имахме нелош контрол. Трябваше само да вкараме още 1-2 гола, за да узаконим добрата игра. Знаехме за добрите качества на Ботев, искахме да бъдем по-близо до тях, да сме по-агресивни. Получи се и имахме добра организация. Футболистите заслужават похвала.

Днес подобрихме точно това, което ни липсваше в предните мачове - атакуващите футболисти и средната зона се представиха добре в защита. Доброто представяне във фаза защита доведе и до доброто представяне в атака. Нормално е да търсим победа срещу по-сериозните противници, особено у дома. Тук не трябва да губим от никого и да играем винаги на добро ниво. Трябва да продължим да развиваме добрия си стил и облик”, заяви Мъри Стоилов.

А какво каза треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич след загубата, четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички