Георги Миланов мотивиран: Срещу Лудогорец за Купата трябва да умрем на терена!


Георги Миланов мотивиран: Срещу Лудогорец за Купата трябва да умрем на терена!
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

4381 0

Футболистът на Левски Георги Миланов смята, че равенството срещу Лудогорец е справедлив резултат, но и двата тима са заслужавали да отбележат голове. Той смята, че двата отбора са най-добре играещите тимове в българския елит. Миланов се надява Левски да покаже такава игра и след три дни, когато "сините" отново играят с Лудогорец, но за Купата на България.

"Отговаря ли 0:0 на показаното? С оглед на създадените положения може би не 0:0, но 1:1 или 2:2. Получи се един страхотен мач за българските стандарти - в момента това са двата най-добре играещи отбора. Мисля, че показахме един много добър футбол", започна Миланов.

През второто полувреме имахме доминация в продължение на 15-20 минути, в които можехме да решим мача, но не успяхме. Сега ни предстои още един тежък мач срещу тях след три дена. Трябва отново да покажем същата добра игра, защото резултатите, които ни липсваха през последните месеци, много ни тежаха психологически", добави още той.

"Не е пресилено, че сме в психологическа криза. Толкова мачове да нямаме победа, а да играем добре. И днес не успяхме да победим, но играхме срещу може би най-добрия отбор в България", смята Миланов.

Що се отнася до предстоящия мач за Купата на България срещу Лудогорец, Миланов заяви: "Това е мачът за сезона за нас, който предстои. Остава само един мач - ти си длъжен да умреш на терена, но да победиш. Няма закъде да се пазиш, после излизаме един месец в почивка, така че това е мачът."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички